0

Your Cart is Empty

Sfeerimpressie advies

Bij deze opdracht heb ik een advies gedaan bij een gezin in Riel. Zij wonen samen met drie kinderen in een vrijstaande woning. De bewoners hebben mijn hulp ingeschakeld omdat zij erg zoekende waren met de inrichting van hun woonkamer. Delen van de woonkamer waren in hun ogen op dit moment onbenut en voor hun gevoel was er weinig mogelijk qua indeling.

Daarnaast waren de grotere meubelen aan vervanging toe en zochten ze ook iemand die hen kon adviseren met het kiezen van meubelen en een kleurenpalet. Het doel van het project was om een indelings- meubel en kleuradvies te geven die aansluit bij zowel de wensen van de man, de vrouw en de kinderen.

In plaats van het maken van een moodboard is het gezin aan de slag gegaan met het maken van een bord op Pinterest. Als interieurstylist kreeg ik op die manier een goed beeld van de wensen, stijl en smaak van het gezin en ben ik aan de slag gegaan met het advies.

Oorspronkelijk interieur

 

Plattegrond Ontwerp

 

Interieur impressie werkkamer

 

Interieur impressie zitgedeelte

Uitzicht op de tuin

Inrichting muziekhoekAlso in Moood Works

Huis aan het Kanaal
Huis aan het Kanaal

Project gericht op inrichting van nieuwbouw, waarbij bestaande meubels zoveel mogelijk worden gebruikt maar in een nieuwe setting en ruimte. En vooral met een nieuw uitzicht.
Ginneken Breda
Ginneken Breda

Bij dit project heb ik een advies gedaan voor een woning in Ginneken. Het doel van het advies was om  met een wat stoere meubelen en een industriële stijl, toch een warm en knusse sfeer neer te zetten.