0

Your Cart is Empty

Over Moood

 
 Michelle Lene Kruf

Komt u er niet uit met de inrichting van uw huis, bent u gewoon op zoek naar meer éénheid of wilt u meer sfeer in huis brengen? Of bent u gewoon toe aan een heel nieuw interieur? Als interieurstylist kan ik met u meedenken en u adviseren welke stappen u kunt zetten om dit te creëren. 

Neem contact met ons op

Ik heb Moood opgericht omdat ik niet alleen gefascineerd ben door het belang van sfeer en stemming voor jezelf thuis voelen en het samen leven met anderen, maar ik anderen hier ook graag over adviseer. Ik denk graag met u mee hoe u de inrichting van uw huis of kantoor zodanig kunt maken dat hij  nog meer passend is bij en aansluit op uw behoefte.

 

 

Erkend 
 • Ik beschik over een volledige MBO én HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

 • Ik beschik over een diploma Interieur Styling, Interieur Academie (Praktijk én Theorie).

 • Ik maak gebruik van bekende en erkende methoden en technieken. U krijgt dus een leesbaar en vooral bruikbaar design voorgelegd, dat u en uw leverancier kunnen begrijpen.

 • Werkwijze

  Als interieur adviseur vind ik het belangrijk aan te sluiten bij uw wensen en behoeften, en een zo optimaal mogelijk advies te kunnen doen voor u. Om dit te bereiken is het van belang dat ik een idee krijg van wie u bent, wat uw wensen zijn, welke sfeer u wilt creëren en wat uw verwachtingen zijn van mijn advies. Op basis hiervan ga ik aan de slag met een advies. 

  Oriënterend gesprek

  Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek kom ik bij u langs en probeer ik uw wensen en behoeften goed in beeld te krijgen. Op basis hiervan stellen we samen vast wat uw vraag is en ga ik hiermee aan de slag.

   

  Advies

  Na het oriënterend gesprek en het vaststellen van uw hulpvraagstellen we samen vast wat voor advies ik voor u ga uitvoeren. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden.

  • Indelingsadvies
   Aan de hand van een getekende plattegrond maak ik een indelings-advies voor u met uw eigen meubelen.

  • Meubeladvies
   Ik maak een meubeladvies voor u inclusief bijpassende accessoires. U ontvangt hierbij een omschrijving van de gekozen producten.

  • Inrichtings- en meubeladvies
   Ik maak zowel een indelingsadvies als een meubel- en accessoire-advies voor u. Dit verwerk ik in een totaalplan, inclusief een omschrijving van de door mij gekozen producten.

  • Shoppingsadvies
   Ik maak een compleet overzicht van de door mij geadviseerde meubelen met een omschrijving per product, een adviesprijs en verkoopadres.

  Al mijn adviezen worden aan u gepresenteerd aan de hand van een mood-board en een plattegrond. Ik kom mijn interieuradvies bij u thuis toelichten. 

   

  Op zoek?

  Bent u op zoek naar een interieurstylist in Tilburg of omgeving Brabant, dan kan ik mogelijk iets voor u betekenen. Wilt u graag mijn advies of heeft u vragen over mijn ontwerpen of werkwijze, voel u genodigd contact met mij op te nemen. Ik antwoord u zo snel als mogelijk.